Reizen naar het werk? Probeer dan gratis een e-bike!

In verband met corona is de oproep zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Moet u toch naar uw werk reizen en gebruikt u daar nu meestal de auto voor? Probeer dan eens een e-bike! Een heerlijke en ontspannen manier van reizen, u bent lekker buiten en in beweging.

Met de e-bike kunt u zonder al te veel moeite en inspanning langere afstanden overbruggen zodat u de auto vaker kunt laten staan. Een fietsrit naar het werk is goed voor lichaam en geest. Bovendien bespaart u benzinekosten en is het goed voor het milieu.

Daarom kunt u bij Twente Mobiel nu gratis een week lang een e-bike uitproberen. Reserveer nu een e-bike en haal hem op bij één van de vier deelnemende fietsenwinkels in de regio (Goor, Haaksbergen, Oldenzaal en Hengelo).

Hoe werkt het?

Via het online reserveringsformulier  selecteert u een deelnemende fietsenwinkel en gewenste huurperiode. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin staat waar u de sleutels en de fiets kunt ophalen. U kunt nu een week lang gratis een e-bike proberen!

De volgende fietsenwinkels doen mee

  • Goor: Profile Reiners
  • Haaksbergen: Pot Tweewielers
  • Hengelo: Zwiep fietsen
  • Oldenzaal: Zwiep fietsen
Menu