OV-Probeeractie op Marssteden en Havengebied

Slechts een heel klein deel van de medewerkers die op de Enschedese bedrijventerreinen Marssteden of in het Havengebied werkzaam zijn, reist met het openbaar vervoer naar het werk. Uit een onderzoek, ruim een jaar geleden, bleek dat voor 8% van de medewerkers die met de auto naar het werk reizen, het openbaar vervoer mogelijk een alternatief is.

Soms hebben medewerkers wat extra motivatie nodig om van reisgedrag te veranderen. Daarom wil Twente Mobiel met de OV-Probeeractie deze medewerkers met het openbaar vervoer kennis laten maken.

Voor deelname aan de OV-Probeeractie moeten geïnteresseerde medewerkers zich digitaal aanmelden (www.timreist.nl/ov ). Het gaat om medewerkers die nu meestal met de auto naar het werk rijden. Blijkt het openbaar vervoer een goed vervoermiddel te zijn, dan ontvangt de medewerker en een persoonlijk reisadvies + de OV-Probeerpas met saldo erop.

Met de OV-Probeerpas mogen de medewerkers 20 keer gratis heen en weer naar hun werk met de trein, bus of ov-fiets

De actie loopt van 4 juni tot en met 31 augustus. Medewerkers kunnen de OV-Probeerpas aanvragen tot en met vrijdag 10 augustus.

Menu