Laatste kans Mobiliteitsbattle 2020. Nog enkele plaatsen vrij!

Mobiliteitsbattle

Ga de strijd aan in Overijssel! Profiteer direct van de voordelen voor uw organisatie. Bespaar brandstofkosten, voorkom onderhoud of schade en draag bij aan uw duurzame profilering in het milieu. Bovendien is deelname gratis. U doet al mee vanaf 1 bestuurder. In totaal hebben wij plek voor 100 deelnemers. De eerste groep van 50 deelnemers is inmiddels van start gegaan! Daarnaast krijgen wij veel aanmeldingen binnen.

Ga de strijd aan met andere organisaties uit Overijssel!
Bedrijven en instellingen uit Overijssel gaan een half jaar lang de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk brandstof te besparen en de spits te mijden. Deelnemers kunnen punten verdienen door minder hard op te trekken en te remmen en buiten de spits te reizen of de auto helemaal te laten staan. De organisatie die uiteindelijk de beste score behaalt, wint deze editie van Mobiliteitsbattle Overijssel!

Word de beste organisatie van Overijssel!
Wilt u graag kosten besparen op mobiliteit? Bent u een duurzame ondernemer? Ga de strijd aan met andere bedrijven uit Overijssel en doe mee aan de Mobiliteitsbattle! Na eerdere successen in Zwolle, Kampen en Twente gaat in 2020 een eerste editie van start voor heel Overijssel.

Doet u ook mee?
Andere bedrijven doen al mee. U ook? Door deelname gaat u samen met uw medewerkers de strijd aan om zo veel mogelijk brandstof te besparen en spits te mijden. Goed voor uw portemonnee, de veiligheid van uw medewerkers en het milieu! Lees meer over de battle of schrijf je in. Let op! We hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf u dus snel in!

Ervaringen van deelnemers
In 2018 hebben we in Twente de laatste Mobiliteitsbattle georganiseerd. Benieuwd naar hun ervaringen? Luister hier wat de deelnemers zeggen.

Voor vragen over de Mobiliteitsbattle zijn wij te bereiken via ons support e-mailadres support@yeshugo.com

Naar aanleiding van deze e-mail zullen wij u ook telefonisch benaderen om u te informeren over deze battle.

Menu