Zakelijk vervoer in de thuiszorg: uitzending RTV Oost en webinar

Twee Twentse zorginstellingen hebben meegedaan aan een pilot waarmee het elektrisch fietsgebruik onder medewerkers werd gestimuleerd. RTV Oost heeft hierover een mooie uitzending gemaakt: Wat vonden de werkgevers ervan? Hoe gaan ze nu verder na de pilot? En hoe hebben de medewerkers het ervaren? Bekijk de uitzending en laat u inspireren!

De pilot
Het merendeel van de medewerkers in de thuiszorg rijdt met de auto van cliënt naar cliënt. Voor zorginstellingen leidt dat tot hoge reiskostenvergoedingen en hoge parkeerkosten in de stad. Voor de Twentse zorginstellingen Livio en Zorggroep Manna één van de redenen om aan de pilot van Twente Mobiel mee te doen. Zo’n 55 medewerkers hebben ruim een half jaar voor hun zakelijke en woon-werkritten een e-fiets ter beschikking gekregen. Bovendien mochten de deelnemers de e-fiets ook privé gebruiken.

Webinar
Wilt u nog meer weten over de pilot? Volg dan het Beter Benutten webinar op donderdag 11 mei, van 12.30 uur tot 13.15 uur. Aanmelden kan via deze link en is gratis.

Menu