Website TwenteFietst! live!

Na een periode van voorbereiding is het dan zover: de website http://www.twentefietst.nl/ is gelanceerd en beschikbaar voor iedereen die iets heeft of wil met fietsen in Twente.

De site biedt informatie voor én door fietsers. Aan de hand van een eigen profiel komen bezoekers snel tot de gevraagde informatie. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, toeristisch of recreatief fietsen.

Activiteiten aanmelden
Naast het vinden van informatie, is Twentefietst.nl ook bedoeld om zelf initiatieven en activiteiten aan te melden. Fietsactiviteiten in de meest brede zin. Denk daarbij aan fietsacties op school en campagnes voor een fietspromotieweek naar het werk. Maar ook een fietsvierdaagse, toertochten en wedstrijden vinden een prima plek op Twentefietst.nl. Hiermee biedt de site een extra, herkenbaar podium voor alles wat fietsen in Twente aantrekkelijk maakt.

Gezamenlijke site
Twentefietst.nl is een initiatief van de provincie Overijssel en opgezet in samenwerking met Twente Mobiel en 365 dagen fietsen in Overijssel. Organisaties en partners die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: fietsen in de regio promoten. Naast het goed bereikbaar houden van de regio, is fietsen milieuvriendelijk en natuurlijk gezond. Twentefietst.nl is daarmee hét medium om te bepalen wat fietsen voor een ieder kan betekenen.

In de komende maanden wordt de site nog voorzien van andere functionaliteiten. En uiteraard van meer informatie over activiteiten in de regio.

Menu