Twente gaat voor Duurzame Mobiliteit!

12 januari 2016

Op 31 maart 2016 organiseren Twente Mobiel en de provincie Overijssel een themamiddag voor ondernemers: Twente gaat voor Duurzame Mobiliteit. Locatie is het Polman Stadion van Heracles in Almelo. Het belooft een middag vol kennis, proefrijden en netwerken te worden! Graag nodigen wij u hiervoor uit.

Rap tempo
De ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit volgen elkaar in een rap tempo op. We willen u tijdens de themamiddag informeren en inspireren over alle ontwikkelingen. We brengen u daarvoor in contact met koplopers, leveranciers van groene brandstoffen (LNG/CNG en Elektrisch), aanbieders van duurzame voertuigen en experts in duurzaamheid en mobiliteit. En uiteraard mag u zelf even een proefritje maken. Laat u verrassen door de snelheid van onder andere een Tesla of BMW!

Programma
12.00 uur: Inloop met lunchbuffet. En een eerste kennismaking met de proeftuin.

13.15 uur: Opening door dagvoorzitter Herman Mulder (voorzitter Twente Mobiel).

13.20 uur: Welkomstwoord door Erik Lievers, gedeputeerde van de provincie Overijssel.

13.30 uur: Alles wat u wilt weten over duurzame brandstoffen. Vier experts  aan het woord en twee Twentse ondernemers met hun best practice waarom zij duurzame brandstoffen gebruiken. Dit alles onder de enthousiaste begeleiding van Hanke Mauser.

14.45 uur: Wilt u overgaan op duurzame voertuigen? Drie concrete vervolgacties worden voor uw organisatie exclusief gepresenteerd. Grijp deze kans!

15.00 uur: Proefrijden maar! Aansluitend een netwerkborrel waarbij experts beschikbaar zijn voor vragen en antwoorden.

16.30 uur: Einde programma.

Inschrijven
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de website www.twentemobiel.nl/duurzamemobiliteit. Deelname aan deze middag is kosteloos.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Twente Mobiel via 053-7700000 of info@twentemobiel.nl.
Via twitter kunt u ons volgen, gebruik hiervoor #duurzamemobiliteit.
Houd ook www.twentemobiel.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid!

Menu