Tim onderzoekt

Helpt u mee om Tim te verbeteren?
Tim wil graag weten hoe hij zijn Facebookberichten, tweets en blogs nóg interessanter kan maken voor uw medewerkers. Daar heeft hij uw hulp bij nodig. Verspreid dit bericht onder uw medewerkers zodat ze mee kunnen doen met het onderzoek. Het kost maar 3 minuten en zij maken ook nog eens kans op 2 bioscoopkaarten!

Meedoen kan tot en met 22 september via de volgende link: Tim Reist Social Media Onderzoek

Wie is Tim?
Tim is de digitale collega van Twente Mobiel. Wellicht heeft u hem al eens voorbij zien komen op Facebook en Twitter, of heeft u weleens zijn blogs over mobiliteit gelezen. Of misschien kennen u en uw medewerkers hem wel van de verkeerscamera’s in Twente die u 24/7 kunt raadplegen om files te vermijden.

Tim geeft tips, deelt de laatste nieuwtjes en volgt alle ontwikkelingen op mobiliteitsgebied. Tim weet namelijk écht alles van mobiliteit. Hij maakt er een sport van om files te vermijden en met zoveel mogelijk plezier te reizen. En dat is iedere keer weer anders.

Zijn communicatiestijl is open, enthousiast en gericht op interactie. Tim heeft al ruim 1500 fans op Facebook en meer dan 500 op Twitter. Dit aantal groeit iedere dag!

Waar kunnen uw medewerkers Tim vinden?
Website: www.timreist.nl
Verkeerscamera’s: www.timweethet.nl
Facebook: www.facebook.com/nl.timreist
Twitter: www.twitter.com/timreist

Menu