Tim krijgt actieve rol in vernieuwde communicatiestrategie

Tim Scholten is in het leven geroepen als fictief teamlid van Twente Mobiel. Wellicht heeft u hem al voorbij zien komen op de nieuwe website van Twente Mobiel die onlangs gelanceerd is. Of misschien kent u hem van de diverse verkeerscamera’s (timweethet.nl) die u kunt raadplegen voordat u de weg op gaat om zo de files te vermijden.

Dit is Tim

Tim informeert en inspireert medewerkers over de verschillende vervoersalternatieven. Hoe wordt er naar het werk gereisd? Zijn er alternatieven? Kan het efficiënter en goedkoper? Tim geeft tips, deelt de laatste nieuwtjes en volgt alle ontwikkelingen op mobiliteitsgebied. Tim’s communicatiestijl is open, enthousiast en gericht op interactie met de doelgroep.

Als onderdeel van de vernieuwde communicatiestrategie van Twente Mobiel krijgt Tim een belangrijke en actieve rol. Vanaf volgende week zal hij steeds meer zichtbaar zijn op social media (Facebook en Twitter) en via de website timreist.nl die binnenkort ook een nieuw jasje zal krijgen. Via verschillende campagnes zal Tim de werknemers bereiken en inspireren.

Like en share!

Volg Tim op social media. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen en acties.

Menu