Speciaal MKB aanbod

Partner van Twente Mobiel wordt een werkgever om verschillende redenen. Vooral om te werken aan duurzaamheid, kostenbesparing en vitale medewerkers. Twente Mobiel en MKB Twente laten nu ook het MKB profiteren van een aantal aantrekkelijke mobiliteitsacties.

Quickscan Mobiliteit
Hoe kan een MKB-ondernemer mobiliteit duurzamer inrichten? Met de quickscan Mobiliteit ontdekken zij wat de concrete kansen zijn binnen hun bedrijf.

E-fiets actie
Via MKB Twente kunnen medewerkers van MKB-ondernemers 3 maanden een e-bike testen voor woon-werkverkeer en zakelijke ritten. Hiermee willen we laten ervaren dat een e-fiets gezond, goedkoop, milieuvriendelijk en gemakkelijk alternatief is voor de auto en voordelen biedt voor werkgevers en werknemers.

  • Er zijn 5 e-fietsen beschikbaar voor geïnteresseerde MKB-bedrijven.
  • Zij mogen maximaal 3 maanden de elektrische fiets uitproberen, hierna zal een korte evaluatie plaatsvinden.
  • Na afloop ontvangen zij via MKB Twente vrijblijvend een aantrekkelijk plan voor de aanschaf of lease van elektrische fietsen voor het bedrijf.

Mobiliteitsloket
Uit een onderzoek onder de leden van MKB Twente blijkt dat er behoefte is aan informatie en advies over mobiliteitsmanagement. Speciaal voor MKB leden is hiervoor het Mobiliteitsloket in het leven geroepen.

Kent u MKB-ondernemers, aangesloten bij MKB Twente, voor wie dit interessant kan zijn? Meer informatie is hier te vinden.

Menu