Prijswinnaars bij MKB Twente

Eind vorig jaar hebben MKB Twente en Twente Mobiel een mobiliteitsonderzoek gedaan bij de leden van MKB Twente. Ruim 120 mensen hebben meegedaan aan het onderzoek en dit leverde waardevolle informatie op over het reisgedrag bij de deelnemende bedrijven. Met deze informatie gaan Twente Mobiel en MKB Twente de komende tijd acties ontwikkelen die passen bij de behoeften van MKB-bedrijven.

Verder praten over mobiliteit
Om de deelnemers aan het onderzoek te belonen, werden drie prijzen verloot. Wouter van der Kley (MKB Twente) en Rob Soeters (Twente Mobiel) gingen afgelopen week op bezoek bij de gelukkige winnaars om de prijs persoonlijk te overhandigen én om eens verder te praten over mobiliteit.

’Een bereikbaar Twente is een aantrekkelijk Twente’
Sajida Zaima (foto) van Pagelink was erg blij met de 3e prijs – een dinerbon voor 2 personen bij Braziliaans restaurant Cariocas. Sajida gaf aan dat een goede bereikbaarheid van Twente en van belang is om Twente als woon- en werkplek aantrekkelijk te houden. Voorkomen moet worden dat studenten na het afstuderen uit Twente vertrekken terwijl het Twentse bedrijfsleven deze talenten hard nodig heeft. Ook binnen Pagelink wil ze gaan kijken of er verbeterpunten zijn. MKB Twente en Twente Mobiel zullen inspirerende voorbeelden en suggesties de komende tijd met haar delen.

De andere prijswinnaars zijn: Ton Veldscholte van at.groep en Bertil Morsink van Avocoeur Morsink.

Menu