Ontbijtbijeenkomst: Mobiliteitsbudget in de praktijk. Meld u aan!

Heeft u wel eens van het mobiliteitsbudget gehoord? Wilt u weten of het iets is voor uw organisatie? Kom op 7 juli naar onze ontbijtbijeenkomst: Mobiliteitsbudget in de praktijk.

Wat zijn de voor- en nadelen van een mobiliteitsbudget? Is het niet te complex? Hoe regel je het fiscaal? En hoe zorg je voor een goede business case? Vragen die tijdens de ontbijtbijeenkomst stuk voor stuk voor u worden beantwoord. En dat onder het genot van een heerlijk verzorgd ontbijtje.

Wanneer:       7 juli van 7.30 uur tot 9.30 uur

Waar:             ROC van Twente, Gieterij 200 in Hengelo

Voor wie:       Partners van Twente Mobiel

Mobiliteitsbudget

Een mobiliteitsbudget is op papier een zeer interessant middel voor vele partijen. Een middel waarmee u medewerkers de keuze biedt om flexibel te reizen. Zij kunnen naar eigen inzicht zo zuinig mogelijk reizen en daarmee besparen op zijn of haar mobiliteitsbudget. Dat is goed voor de kosten, maar ook voor de gezondheid, bereikbaarheid en duurzaamheid. Voordelen voor de medewerker en werkgever!

U komt toch ook?

De ontbijtbijeenkomst is voor elke organisatie interessant. Naast alle ins en outs over het mobiliteitsbudget en praktische voorbeelden, praten wij u ook bij over de ontwikkelingen van Twente Mobiel. Uiteraard krijgt u alle ruimte om te netwerken en uw collega bedrijven te ontmoeten.

Meld u aan!

Helaas, deze bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden. Wilt u op de hoogte blijven van eventuele toekomstige bijeenkomsten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Twente Mobiel, dat kan via deze link. Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Menu