De nieuwe Woon-werk Kostencalculator komt er aan!

Samen met Zwolle-Kampen vernieuwt Twente Mobiel de Woon-werk Kostencalculator. Deze in Nederland unieke tool wordt voor de gebruiker nog gemakkelijker en aantrekkelijker gemaakt.

Met de Woon-werk Kostencalculator kunnen medewerkers, die gewoonlijk met de auto naar het werk rijden, inzicht krijgen in de totale jaarlijkse kosten van hun woon-werkverkeer en deze vervolgens vergelijken met een vervoersalternatief (openbaar vervoer, fiets, elektrische fiets, carpool, deelauto, bromfiets of elektrische auto). De huidige tool vraagt ongeveer 15 minuten van de medewerker om alle onderdelen in te vullen. Bij de nieuwe tool kan je kiezen uit een korte route van een paar minuten, waarbij op basis van enkele gegevens, een schatting van de kosten wordt gemaakt. Of uit een langere route waarbij de gegevens precies kunnen worden ingevuld. De vernieuwde Woon-werk Kostencalculator wordt gemakkelijker in gebruik, kost minder tijd om in te vullen en biedt een aantrekkelijk kostenoverzicht van alternatieven. Ook wordt geen toegangscode gebruikt, zodat het iedereen vrij staat om de tool te gebruiken. Naar verwachting is direct na de zomer de vernieuwde Woon-werk Kostencalculator te gebruiken.

Heeft u de Woon-Kostencalculator wel eens gebruikt? En heeft u nog tips of aanbevelingen voor de vernieuwde versie? Laat het ons weten.

Menu