Nieuwe website voor Tim

Vorige maand is de website van Tim Reist in een nieuw jasje gestoken. Het vernieuwen van de website is een gevolg van de keuze van Twente Mobiel om het fictieve karakter Tim vaker in te zetten in de communicatie met medewerkers. Tim informeert en inspireert medewerkers op een laagdrempelige manier en laat zijn fans op deze manier nadenken over hun reisgedrag en de alternatieven. De website is dé plek waar Tim zijn kennis presenteert.

Social media-succes
Tim is de afgelopen zes maanden al steeds actiever geworden op social media, waar hij kennis deelt, vragen stelt en alle manieren van reizen belicht. En met succes. Het aantal volgers heeft op zowel Facebook als Twitter een grote stijging doorgemaakt en er wordt positief gereageerd op de berichten van Tim. Misschien niet vreemd, want Tims enthousiaste, open en interactieve stijl is aanstekelijk.

Tim blogt ook
De vernieuwde website begint met een korte animatievideo waarin Tim zichzelf voorstelt. Daarnaast blogt Tim regelmatig over de verschillende vormen van mobiliteit. Denk hierbij aan het reizen van en naar het werk, maar ook de verschillende vervoermiddelen worden op allerlei manieren onder de aandacht gebracht. Of juist kiezen om niet te reizen door een dagje thuis te werken. Ook deelt hij de lopende acties en campagnes waar de medewerkers gebruik van kunnen maken.

Helpt u mee?
Het verminderen van het onnodig autogebruik tijdens de spits biedt voordelen voor ons allemaal. Twente Mobiel ondersteunt op diverse manieren acties en initiatieven om hier een bijdrage aan te leveren. En Tim helpt ons daarbij. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om Tim te volgen en Tims berichten te delen of om erop te reageren. En heeft u zelf (Twentse) acties, nieuws of projecten die Tim onder de aandacht kan brengen? We horen het graag. Zo kunnen we samen nog meer kunnen bereiken en samen werken aan de verbetering van mobiliteit.

Facebook: www.facebook.com/nl.timreist
Twitter: www.twitter.com/timreist
Website: www.timreist.nl
Ideeën voor content? Mail met Tim@twentemobiel.nl

Menu