Nieuwe partners Twente Mobiel

En weer sluiten zich twee grote werkgevers aan bij Twente Mobiel. Ambiq en Domijn tekenden hun Twente Mobiel Deal. Met Twente Mobiel gaan ze actief op zoek naar een kosteneffectieve aanpak voor het uitvoeren van mobiliteitsmanagement maatregelen in hun bedrijf. De nieuwe partners kunnen met de deal werken aan thema’s als duurzaamheid en gezondheid van medewerkers. En er zijn mogelijk kostenbesparingen te realiseren. Met de ondertekening door Ambiq en Domijn komt het aantal partners van Twente Mobiel op 76.

Ambiq: gezondheidspark in de actiemodus

Ambiq ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Ambiq heeft gezondheid, duurzaamheid en kostenbesparing hoog op de agenda staan. In afstemming met Jarabee en ZGT, en in samenwerking met Twente Mobiel, hebben ze een Twente Mobiel deal ontwikkeld. Met zeven slimme maatregelen van carpoolen tot stimuleren videogesprekken gaan ze de mobiliteit van de ruim 200 medewerkers verder optimaliseren.

Domijn, verhuizing aanleiding voor vervolgstap

Domijn gaat verhuizen. Een goede reden om de arbeidsvoorwaarden van hun medewerkers te moderniseren. Veel van de medewerkers komen uit de regio en er wordt ook veel gefietst onder de medewerkers. Voor zakelijke ritten zijn er al deelauto’s en deelfietsen. Voor de nieuwe locatie op het Polaroid terrein willen ze dit verder optimaliseren.

Ook partner worden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Menu