Landschap Overijssel eerste deelnemer Mobiliteitsbattle Twente 2018

Landschap Overijssel is de eerste organisatie die zich als deelnemer heeft aangemeld voor de Mobiliteitsbattle Twente 2018. Deze wedstrijd tussen werkgevers wordt volgend jaar voor de tweede keer in Twente georganiseerd.

Bewustwording
Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt natuur&landschap met kwaliteit voor mens, plant en dier zodat het er goed leven is. Daarnaast organiseert Landschap Overijssel allerlei activiteiten om het landschap te beleven. De organisatie heeft een aantal bezoekerscentra in Twente en beheert daarnaast een aantal natuurgebieden. “Binnen onze recent uitgebrachte Energievisie is het reduceren van ons brandstofverbruik een belangrijk onderdeel” aldus Krista Siepel, Afdelingshoofd Bedrijfsbureau. “Op een positieve manier werken aan bewustwording rondom brandstofverbruik is wat ons erg aanspreekt aan deze Mobiliteitsbattle. Wij gaan voor niets minder dan de eerste plaats!”.

Mobiliteitsbattle: regionaal initiatief
De Mobiliteitsbattle Twente is een initiatief van Twente Mobiel en wordt uitgevoerd door Zienergie. Werkgevers strijden tegen elkaar. Deelnemers kunnen punten verdienen door hun rijgedrag op een positieve manier aan te passen. Per bedrijf doen minimaal tien medewerkers mee. De battle start op 1 maart 2018 en loopt tot en met 30 juni. In september 2018 worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Ook meedoen?
Wilt u ook kosten besparen op mobiliteit én op een ludieke manier invulling geven aan duurzaamheid? Doe dan mee met de Mobiliteitsbattle Twente 2018! Ga naar www.mobiliteitsbattle.nl

Menu