Lancering nieuwe website Twente Mobiel

Overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Na meer dan 7 jaar was onze website toe aan gestructureerd onderhoud en een goede opfrisbeurt. In ons enthousiasme om kennis te delen was de informatie soms wat veel en versnipperd. Daarbij voldeed de structuur niet meer aan de wensen van de huidige internetgebruiker, waarbij snelheid, makkelijk vindbare informatie en overzichtelijkheid de standaard zijn.

Ook de informatiebehoefte van werkgevers en medewerkers bleek te verschillend. Al deze inzichten hebben we verwerkt in onze nieuwe website www.twentemobiel.nl. Op de website delen we nieuws van én voor onze partners, tonen we actuele projecten waaraan u als werkgever kunt deelnemen, faciliteren we kennisuitwisseling en vertellen wij meer over wat Twente Mobiel is en doet.

Voor de medewerkers wordt alle informatie over verkeer en vervoer beschikbaar gesteld via www.timreist.nl. Deze site wordt momenteel ook achter de schermen aangepast. TIM informeert en inspireert medewerkers over de situatie op de weg en de verschillende vervoersalternatieven. We informeren u als de nieuwe site van TIM live gaat.

Naast deze twee websites hebben we natuurlijk onze reguliere online nieuwsbrief. En ook op het gebied van sociale media gaan we onze activiteit voor Twente Mobiel op Twitter en voor TIM op Facebook en Twitter verhogen.

Menu