Congres Beter Benutten: een kijkje in de keuken

‘Een kijkje in de keuken van Beter Benutten’. Dat is het thema van het Beter Benutten Congres 2017. Op het congres kunt u uw netwerk versterken en leren van de ervaringen die in andere projecten en regio’s zijn opgedaan. Het congres vindt plaats op woensdag 8 februari in de Amsterdam Arena. U kunt zich nog opgeven voor deelname.

Keukentafelgesprek
Wat staat er zoal op het programma? U kunt aanschuiven aan de keukentafel bij één van de regio’s voor een goed gesprek, bijvoorbeeld bij Twente Mobiel. Of u bezoekt één van de twee break-out sessies om te leren van de ervaringen van werkgevers of de nieuwste ontwikkelingen in ITS. Of volg een 25-minuten-workshop en kook mee met minister Schultz van Haegen.

Verankering van kennis
Op het congres van 8 februari 2017 komen de 12 regio’s, het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het bedrijfsleven bij elkaar. Omdat het Beter Benutten-programma zijn laatste jaar in gaat, werken alle betrokkenen dit jaar samen aan de verankering; aan het vastleggen van de werkwijze en alle opgedane kennis. Zodat we kunnen blijven werken aan een betere bereikbaarheid.

Meer informatie en aanmelden
Ook Twente Mobiel is aanwezig op het congres en zal een keukentafelgesprek voeren. We presenteren op het congres de resultaten van de thuiszorg-pilot met e-fietsen.

Komt u ook een kijkje nemen in de keuken bij Beter Benutten? Voor meer informatie en aanmelden, klikt u hier.

Menu