MKB-webinar: financiële regelingen en support in coronatijd

MKB-webinar op 9 maart: Financiële regelingen en support in coronatijd

MKB-webinar: financiële regelingen en support in coronatijd

Op initiatief van MKB Twente organiseren Ondernemend Twente en Provincie Overijssel op 9 maart een webinar over de financiële regelingen en andere support voor MKB bedrijven. Ontdek welke financiële regelingen en support u kunt krijgen als MKB’er in Twente.

Denk hierbij aan provinciale subsidieregelingen en een MKB-voucher die bedrijven ondersteunen, ook in deze coronatijd. Maar we besteden ook aandacht aan andere regelingen en support om kansen te benutten voor een duurzame toekomst. MKB-Twente biedt u in twee rondes praktische informatie over het gebruik maken van deze subsidies, vouchers, regelingen en support op de volgende thema’s:

  • Duurzaamheid
  • Leren en ontwikkelen
  • Digitalisering & Innovatie
  • Familiebedrijven
  • Retail & horeca
  • Europese subsidies
  • Mobiliteit

 In deze sessies wordt direct duidelijk voor wie het aanbod is, aan welke voorwaarde u moet voldoen en wat het u kan opleveren.

Namens Twente Mobiel gaat onze mobiliteitsmakelaar René Teeuwen het onderdeel mobiliteit oppakken. Hier komen o.a. 2 subsidieregelingen aan bod die waardevol zijn voor het MKB in regio Twente; Voucherregeling voor het laten maken van een Thuiswerkplan post-corona & subsidie voor investeringen in duurzaam vervoer.

Meld u hier direct aan

Wat kunt u 9 maart verwachten?

18:30 – 19:00 uur: Inleidend gesprek tussen MKB Twente voorzitter Albert van Winden en gedeputeerde Eddy van Hijum. Gevolgd door een korte pitch van Novel-T, Oost NL en de Twentse ondernemersadviseurs.

19:00 – 19:20 uur: Ronde 1 breakoutsessies

19:30 – 20:00 uur: Ronde 2 breakoutsessies

Menu