Werksessies Regio Deal voor MKB-ondernemers in Twente: ‘Welke deal past bij u?’

Werksessie MKB regio Twente

Kom ook! Maandag 20 januari 2020 van 15:30 uur – 18:30 uur. ‘Welke deal past bij u?’ Om die vraag te beantwoorden, bent u als ondernemer uitgenodigd uit voor de speciale werksessies in de Grolsch Veste. Deelname is gratis voor leden en niet-leden van MKB Twente.

Geld voor Twente

Via de Regio Deal komt een flink geldbedrag beschikbaar voor Twente. Dit is speciaal bedoeld om de economie aan te jagen en knelpunten op te lossen vanuit het thema ‘brede welvaart’. Aanvullend op de bestaande informatie over de Regio Deal Twente, willen wij jullie concreet informeren over de mogelijkheden in de projecten voor MKB ondernemers in Twente. Wij van Twente Mobiel zijn aanwezig als moderator tijdens een van de deelsessies.

Relevante sprekers

Tijdens deze sessie zijn ook sprekers aanwezig. Han ten Broeke informeert ons over ‘de toekomst van Twente’ volgens zijn ‘Rentmeesterschap nieuwe stijl’. Jasper Kerkwijk licht kort de relevante projecten binnen de Regio Deal Twente toe. Daarmee gaan we aansluitend aan de slag in parallelle sessies: U kunt u hier voor 1 van de sessies inschrijven. Uw vraag kunt u noteren bij aanmelding. Deze nemen we mee in de werksessies.

Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, sluit de middag af met een inspirerende presentatie over nieuwe trends en ontwikkelingen voor het MKB.

Wees snel. Vol = vol

Leer op 20 januari hoe u concreet mee kunt doen met uw onderneming. Aanmelden kan via de link/website van MKB Twente. Vol = Vol. We hebben maar beperkte beschikbaarheid voor 150 ondernemers. En de aanmeldingen gaan hard. Mocht u na aanmelding toch niet kunnen komen, verzoeken wij u vriendelijk om u wel even af te melden. Meld u hier aan voor de speciale werksessie.  AANMELDEN.

Menu