Twente en regio Zwolle slaan handen inéén

Samenwerking Twente en Zwolle

In 2019 gingen de regio’s Zwolle en Twente, allebei onderdeel van het programma Slimme & Duurzame mobiliteit van provincie Overijssel, intensiever met elkaar samenwerken. Eerst achter de schermen met één team, efficiëntere processen en het gezamenlijk uitrollen van acties en campagnes. Na het einde van de landelijke Beter Benutten campagne, was het een logische stap om voor ons programma een eenduidige en herkenbare aanpak te creëren, waarmee we als provincie werkgevers en werknemers in Overijssel nog beter kunnen helpen.

Meer eenheid in naam, look & feel én aanpak

Het was hoog tijd voor een upgrade van Slimme & Duurzame Mobiliteit regio Zwolle, onze buurregio. Geïnspireerd op de sterke naam die we inmiddels in Twente hebben, is de naam van onze buurregio vanaf nu ook regio Zwolle Mobiel.

En we gaan met de upgrade een stapje verder. Naast herkenbaarheid in de naam, hebben we ook de websites én de nieuwsbrieven allebei in een nieuw jasje gestoken. Om zo nog krachtiger als samenwerkende regio’s binnen onze provincie naar buiten te treden. Met toch genoeg verschil om de eigen regionale identiteit te behouden.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf vandaag hebben Twente Mobiel en regio Zwolle Mobiel een gedeelde look & feel. Wat betekent dit voor u?

  • Een nieuwe website met meer focus op kennisdeling
  • Meer bundeling van kennis, kunde en ervaringen van de regio’s
  • Een groter netwerk van werkgevers en samenwerkingspartners
  • Succesvolle acties, campagnes en maatregelen worden provinciebreed uitgerold
  • Meer bereik is meer impact, waar beide regio’s in Overijssel van profiteren
  • Efficiency als organisatie betekent meer aandacht voor uw vraagstukken
  • Drie adviseurs Slimme & Duurzame Mobiliteit staan voor u klaar

Vragen?

Wilt u meer weten over onze nieuwe gezamenlijke aanpak en hoe u hiervan profiteert? Neem dan een kijkje op www.twentemobiel.nl of stuur een mailtje naar info@twentemobiel.nl. Wij helpen u graag!

Menu