Online Masterclass: Hoe kunt u als werkgever fietsen fiscaal stimuleren?

Volg onze online masterclass en ontdek wat uw mogelijkheden zijn!

Ruim de helft van de medewerkers in Overijssel woont op een afstand van minder dan 15 km van het werk. Een afstand die prima af te leggen is met de fiets. Deze vorm van woon- werkverkeer stimuleren we in Overijssel op allerlei manieren. Het zorgt voor een betere bereikbaarheid, voor minder CO2-uitstoot. En dat niet alleen, uit onderzoek blijkt ook dat medewerkers zich vitaler en gezonder voelen als ze op de fiets naar hun werk gaan. Een voordeel waar ook u als werkgever van profiteert!

De laatste tijd ontvangen we veel vragen over hoe werkgevers fietsen fiscaal kunnen stimuleren. “Welke maatregelen zijn er? Wat betekent dit voor mij als werkgever en als medewerker? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat levert mij dit als werkgever op?” Maar ook werknemers willen graag weten wat hun mogelijkheden zijn. “Hoe zit het met mijn reiskostenvergoeding als ik een fiets van de zaak heb? Mag ik ook een e-bike kiezen? Hoe zit het met mijn bijtelling?” Voor zowel werkgever als medewerkers zijn er de nodige vragen waar wij antwoord op hebben.

Op dinsdag 3 maart organiseerden wij een interactieve online masterclass, waarin René Teeuwen, Accountmanager Twente Mobiel, samen met Hugo Rikkerink van Eshuis Accountants en Adviseurs ingingen op de fiscale stimuleringsmaatregelen. Concreet en actiegericht. Zodat u er meteen mee aan de slag kunt!

De masterclass is opgenomen en binnenkort terug te kijken op onze website. Ook hebben wij een handige brochure waarin veel informatie staat over fiscale stimuleringsmaatregelen. Deze brochure verschijnt deze week op onze website als pdf-bestand zodat u deze kunt downloaden.

Menu