Gratis het OV proberen

Medewerkers kunnen met de OV-Probeerpas gratis en vrijblijvend de voordelen van het openbaar vervoer ervaren.

Slechts een heel klein deel van de medewerkers die op bedrijventerrein Westermaat in Hengelo Noord en bij MST in Enschede werkzaam zijn, reist met het openbaar vervoer naar het werk. Uit eerder onderzoek in Twente bleek dat voor 8% van de medewerkers, die met de auto naar het werk reizen, het openbaar vervoer mogelijk een alternatief is.

Mensen hebben soms extra motivatie nodig om hun reisgedrag te veranderen. De OV-Probeeractie helpt daarbij. Twente Mobiel geeft medewerkers daarmee de kans gratis en vrijblijvend de vele voordelen van het openbaar vervoer zelf te ervaren om voortaan vaker met de trein of bus naar het werk te gaan.

Voor deelname aan de OV-Probeeractie is het nodig dat medewerkers zich digitaal aanmelden (http://timreist.nl/ov)

De servicedesk bekijkt na de aanmelding of het openbaar vervoer voor de medewerker een effectieve manier van reizen is. Blijkt dat het geval te zijn, dan krijgt de medewerker een persoonlijk reisadvies en de OV-Probeerpas met een saldo erop. Met deze OV-Probeerpas kan de medewerker met de trein/bus/ov-fiets 20 keer gratis heen en weer reizen naar het werk.

De actie loopt van maandag 1 april tot en met vrijdag 5 juli. Medewerkers kunnen de OV-Probeerpas aanvragen tot uiterlijk maandag 3 juni.

Menu