Fietsprojecten

Fietsen voor woon-werkverkeer

Fietsen voor woon-werkverkeer scoort in Twente. Wist u dat fietsende medewerkers gemiddeld 1 tot 2 dagen per jaar minder vaak ziek zijn dan de niet-fietsers? Ook zijn zij over het algemeen fitter en productiever op het werk.

Wij van Twente Mobiel helpen u met diverse projecten om uw werknemers op de fiets te krijgen.

Twente probeert op verschillende manieren het fietsgebruik aantrekkelijker te maken en zo het autogebruik in de spits te verminderen. Zo helpen wij met  een fietscampagne, de OV-fiets, elektrische fietsen of de fietsrouteplanner om het fietsen nog aantrekkelijker te maken.

“Wist u dat fietsende medewerkers gemiddeld 1 tot 2 dagen per jaar minder vaak ziek zijn dan de niet-fietsers? Ook zijn zij over het algemeen fitter en productiever op het werk.”

Voordelen voor u als werkgever

  • Gezonde, vitale medewerkers
  • Minder parkeerproblemen
  • Aantrekkelijk werkgeverschap; meer keuzevrijheid voor medewerkers
  • Mogelijk bespaart u kosten

Welk project spreekt u aan?

Bekijk onze diverse projecten. Wij staan voor u klaar met e-bikes, deelfietsen, fietsmaatjes en veel meer! Heeft u zelf een idee voor een project? Laat het ons weten. Wij sparren graag samen met u.

Wilt u meer informatie of instappen op onze actuele projecten? Neem dan contact met ons op

Fietsmaatjes

Fietsmaatjes is de meest succesvolle fietsactie van Nederland. Afgelopen jaar deden 5.000 medewerkers en 330 bedrijven mee om zo vaak mogelijk de fiets te pakken naar het werk. In 2020 wordt deze actie herhaald. Zorg dat uw bedrijf er (weer) bij is en meld u aan op onze wachtlijst.

 

Fietsmissie

Vindt u de fietsen ook belangrijk? Meld u dan als werkgever aan om 10% meer mensen op de fiets te krijgen, en ontvang een gratis communicatie-toolkit van Kies de fiets!

Dit is een initiatief van Minister Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat.

Kies de Fiets
Mobiliteitsbattle

Mobiliteitsfonds

Wilt u werken aan een slimme en duurzame bereikbaarheid van uw organisatie of evenement? Of heeft u een product of dienst dat hieraan kan bijdragen?

Denk dan aan het Mobiliteitsfonds! Het Mobiliteitsfonds is een subsidieregeling en dient als startinvestering of bijdrage in een deel van de kosten. Bent u de volgende?

 

E-bike probeerpool

Bent u een werknemer of werkgever op Hessenpoort? Dan kunnen u en/of uw collega’s een week lang gratis een e-bike testen! Een onderdeel van dit programma is de ‘fietsprobeerpool’.

Meld u aan via onderstaande knop om vrijblijvend te proberen hoe de e-bike voor jou bevalt!

4 maanden gratis een e-bike leasen

Werkt u op Hessenpoort? Dan hebben wij misschien en aantrekkelijk aanbod voor u! Gedurende de werkzaamheden aan de Nieuwleusenerdijk worden er gratis elektrische fietsen beschikbaar gesteld die maximaal vier maanden lang kunnen worden gebruikt.

Deelfietsen

Twente Mobiel stimuleert deelfietsen in de regio. Bespaar tijd, geld en maak samen met ons de regio bereikbaarder. Samen met u willen wij een bijdrage leveren aan een gezonde en bereikbare regio. Veel mensen gebruiken al een fiets als ze zich in de grote stad willen verplaatsen. Bent u de volgende?

Menu