Mobiliteitscan

Het aanpakken en optimaliseren van uw mobiliteitsbeleid is een intensief proces. Waar moet u beginnen? In welke fase zit uw organisatie? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe zorgt u voor voldoende draagvlak? En wat is er fiscaal allemaal (on)mogelijk? Veel vragen waar u niet zomaar het juiste antwoord op heeft.

De adviseurs van Twente Mobiel zijn expert op het gebied van mobiliteit. Zij helpen u om de juiste doelstelling te formuleren, analyseren uw organisatie en geven u gedegen inzicht en advies over waar de kansen liggen voor uw organisatie. Snelle resultaten en duurzame veranderingen, wij kijken naar de korte en lange termijn zodat u de beste resultaten behaalt.

En wanneer u tot actie wilt overgaan, helpen wij u daar ook bij als partner van Twente Mobiel! Dit doen wij door het geven van een financiële impuls middels een subsidie, het samen organiseren van acties en het faciliteren van een interessant netwerk.

Wilt u vrijblijvend kennismaken en ontdekken welke kansen uw organisatie heeft op het gebied van mobiliteit? Neem dan contact op voor een mobiliteitscan en adviesgesprek. Geheel kosteloos.

Mobiliteitscan aanvragen?

    Persoongegevens    Over de organisatie    Menu