Wegens succes herhaald: de E-Bike Probeeractie

Afgelopen najaar hadden we, exclusief voor onze partners, een mooi aanbod: de E-Bike Probeeractie. Hiermee konden medewerkers vrijblijvend een e-fiets uitproberen. Vanwege het grote succes destijds bieden we dit nog een keer aan.

Fietsende medewerkers bieden veel voordelen voor uw bedrijf
Fietsers zijn gemiddeld 5 kilo lichter en minder vaak ziek dan niet-fietsers; gemiddeld scheelt dat 1 á 2 ziektedagen per jaar. Fietsers zijn fitter en productiever. Fietsers zorgen voor minder parkeerproblemen en dragen bij aan een duurzamer bedrijf. Kortom, fietsen loont!

Ons aanbod
Geïnteresseerde medewerkers kunnen gedurende 1 week 1 e-fiets uitproberen voor het woon-werkverkeer; ze mogen dan ook de e-fiets privé gebruiken. De actie loopt van dinsdag 5 maart tot eind mei 2019. We hebben 15 e-fietsen op voorraad: op=op.

Voor wie?
De actie is bedoeld voor medewerkers die nu met de auto naar het werk rijden. Zij kunnen zich via het bedrijf voor de actie aanmelden. Medewerkers die aan de vorige actie hebben deelgenomen, kunnen niet opnieuw aan deze actie meedoen.

U bent geïnteresseerd én partner van Twente Mobiel. Wat nu?
Als uw bedrijf wilt meedoen, dan:

  1. stuurt u een mailtje naar info@twentemobiel.nl met de mededeling dat u in de actie geïnteresseerd bent;
  2. ontvangt u vervolgens een tekst van ons, waarmee u uw medewerkers kunt werven;
  3. sturen we, wanneer u werknemers heeft die mee willen doen, een overeenkomst voor de levering van de e-fietsen (u krijgt ook van ons een voorbeeld bruikleenformulier voor de deelnemers);
  4. maken we een planning voor het gebruik van de e-fietsen;
  5. leveren we de e-fiets(-en) op de afgesproken tijd en locatie;
  6. halen we, na afloop van de probeer periode, de e-fiets(-en) weer op.

Heeft u interesse in deze actie? Stuur dan snel een mailtje, want op=op!

Menu