Inspiratiesessie mobiliteit en logistiek in de zorg

Bent u verantwoordelijk voor de logistiek van een zorginstelling? Bent u leverancier van een zorginstelling, logistiek dienstverlener of beleidsambtenaar? Of hebt u op een andere manier te maken met zorglogistiek? Op donderdag 12 april vindt van 13.30 uur tot 18.00 uur een inspiratiesessie plaats over mobiliteit en logistiek in de zorg. Locatie: Postillion Hotel Deventer.

Waarom logistiek?
De zorglogistiek is aan het veranderen: afdelingen en locaties worden kleiner en patiënten worden steeds meer vanuit een thuissituatie ondersteund. Dit biedt de nodige logistieke uitdagingen op het gebied van kosten, bereikbaarheid en duurzaamheid.

  • Hoe organiseren we op de beste manier de regionale en stedelijke zorglogistiek?
  • Wat betekenen deze uitdagingen voor de last mile distributie?

Waarom mobiliteit?
Personenmobiliteit wordt in het kader van vitaliteit en duurzaamheid steeds belangrijker voor organisaties, zo ook in de zorg. Ziet u ook graag uw medewerkers meer fietsen? Dit kan. Hoe? Leer van succesverhalen van collega-ondernemers die u voorgingen.

  • Met welke acties krijgt u uw medewerkers op de fiets?
  • Welke voordelen levert dit op voor u en uw medewerkers?

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

De inspiratiesessie is een initiatief van de logistiek makelaars van de Beter Benutten regio’s Zwolle Kampen, Twente en Slim en Schoon Reizen (voorheen Slim Reizen Stedendriehoek).

Menu