Aanmeldingen Fietsmaatjes stromen binnen

Fietsen is gezond, goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Steeds meer bedrijven en medewerkers zien die voordelen. Er zit wel een verschil tussen het weten dat fietsen goed is en ook daadwerkelijk op de fiets stappen. Om daarbij te helpen is Fietsmaatjes in het leven geroepen. Fietsmaatjes is – sinds dit jaar – een gezamenlijke actie van Twente Mobiel en Slimme & Duurzame Mobiliteit regio Zwolle. Fietsmaatjes stimuleert automobilisten tot eind november naar het werk te fietsen. En beloont huidige fietsers wanneer zij collega-automobilisten motiveren de fiets te pakken naar het werk.

Sinds twee weken kunnen Overijsselse bedrijven zich aanmelden. En dat gebeurt massaal. Nadat bedrijven de fietsactie intern hebben gecommuniceerd kunnen ook de medewerkers zich aanmelden. Op dit moment hebben al bijna 2.500 medewerkers zich aangemeld. Een geweldige start dus!

Fietsmaatjes heeft een limiet van maximaal 4.000 medewerkers die kunnen meedoen en de aanmeldperiode is tot eind juni, dus wees er snel bij. Vanaf 3 juni gaan ‘de Fietsmaatjes’ officieel van start met fietsen naar het werk.

U kunt zich als bedrijf aanmelden via www.fietsmaatjesvoorwerkgevers.nl. Daarna krijgt u een bevestiging met materiaal over Fietsmaatjes voor de interne communicatie. Uw medewerkers kunnen zich dan ook aanmelden. Doe óók mee met deze succesvolle actie en meld u snel aan!

Menu