Beaphar uit Raalte stimuleert fietsgebruik met subsidie en probeeractie

De provincie Overijssel stimuleert medewerkers om met de fiets naar het werk te gaan, en stelt daarom een deel van de subsidie beschikbaar voor de aanschaf van e-bikes en oplaadpunten. Want in sommige gevallen is het niet mogelijk om vanuit huis te werken. Daarom wordt ook rekening gehouden met deze werkgevers.

Beaphar uit Raalte heeft van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Van de 240 medewerkers gaat straks de helft per e-bike naar het werk via een renteloze lening. U kunt, net als Beaphar, het fietsgebruik onder uw medewerkers stimuleren met onze e-bike probeeracties.

Ook iets voor u?

  Persoongegevens  Over de organisatie  Subsidie voor de aanschaf van e-bikes

   “Op deze manier wordt een gezonde levensstijl gestimuleerd en leidt het tot minder files op de weg. Dat zijn punten die het voor de provincie al interessant maken om hierin te investeren”, aldus gedeputeerde Bert Boerman.

  Bij Beaphar in Raalte wordt het gebruik van de fiets al langer gestimuleerd. “We hebben een analyse gemaakt waarin we hebben gekeken naar de woonplaats van onze werknemers en of zij eventueel met de fiets naar het kantoor kunnen komen. Werknemers die op zo’n vijftien kilometer van het werk wonen, komen nu op een e-bike”, vertelt Beaphar-directeur Daan Aa.

  Gerelateerde projecten

  Menu