Tim onderzoekt

Helpt u mee om Tim te verbeteren?
Tim wil graag weten hoe hij zijn Facebookberichten, tweets en blogs nóg interessanter kan maken voor uw medewerkers. Wilt u hem hiermee helpen? Verspreid dit bericht dan onder uw medewerkers zodat ze mee kunnen doen met het onderzoek. Het kost maar een paar minuten en zij kunnen een leuk bordspellenpakket winnen! www.timreist.nl/socialmedia-onderzoek

Wie is Tim?
Tim is de digitale collega van Twente Mobiel. Wellicht heeft u hem al eens voorbij zien komen op Facebook en Twitter, of heeft u weleens zijn blogs over mobiliteit gelezen. Of misschien kennen u en uw medewerkers hem wel van de verkeerscamera’s in Twente die u 24/7 kunt raadplegen om files te vermijden.

Tim geeft tips, deelt de laatste nieuwtjes en volgt alle ontwikkelingen op mobiliteitsgebied. Tim weet namelijk écht alles van mobiliteit. Hij maakt er een sport van om files te vermijden en met zoveel mogelijk plezier te reizen. En dat is iedere keer weer anders.

Zijn communicatiestijl is open, enthousiast en gericht op interactie. Tim heeft al ruim 1900 fans op Facebook en meer dan 500 op Twitter. Dit aantal groeit iedere dag!

Waar kunnen uw medewerkers Tim vinden?
Website: www.timreist.nl
Verkeerscamera’s: www.timweethet.nl
Facebook: www.facebook.com/nl.timreist
Twitter: www.twitter.com/timreist

Menu