Exclusief aanbod deelvervoer Kennispark

Twente Mobiel wil haar partners op Kennispark kennis laten maken met de voordelen van deelvervoer. Daarom hebben we, in samenwerking met GoAbout, een zeer aantrekkelijk aanbod samengesteld.

Deelauto en deelfiets
Medewerkers die met de fiets of ov naar het werk reizen, moeten soms zakelijke reizen maken. Zij kunnen dit snel en makkelijk doen met de Campuscar deelauto of Campusbike deelfiets. De partners van Twente Mobiel op Kennispark krijgen 6 maanden lang een FLOW RELAX maandbundel voor 24 deelauto-uren, geheel vrijblijvend! Hiermee kunnen de medewerkers gratis één van de Campuscars of Campusbike deelfietsen in het gebied gebruiken. Meer informatie vindt u op: flowtwente.goabout.com

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van de auto’s of fietsen dienen uw de medewerkers zich persoonlijk te registreren via een specifieke link. De medewerker ziet het abonnement vervolgens in de GoAbout app en kan hiermees de beschikbare auto’s in de buurt vinden. Met deze app kan een medewerker de auto openen en meteen wegrijden. Natuurlijk kan de werkgever daarna ook gebruik blijven maken van deelvervoer, tegen aantrekkelijke tarieven.

Het vervolg
Met deze actie krijgt u, als partner van Twente Mobiel, de eerste 6 maanden een RELAX bundel van Twente Mobiel kosteloos aangeboden! Na 6 maanden krijgt u de mogelijkheid om zelf een bundel af te nemen.

Meedoen en meer informatie
Wilt u het deelvervoer gratis en vrijblijvend proberen? Voor meer informatie over deze actie en aanmelden kunt u contact opnemen met Arnold Helfrich via helfrich@twentemobiel.nl.

Menu