Webinar Working Out Loud!

23 april 2020 12:00

Op woensdag 22 april trappen we om 12.00 uur af met het webinar ‘Working Out Loud!’, van Peter Staal. In zijn webinar zal Peter Staal u vertellen wat de voordelen zijn van Working Out Loud en hoe u dat zelf thuis kunt doen. Hij zal dit ondersteunen met mooie voorbeelden uit de praktijk. Tijdens het webinar kunt u ook vragen stellen!

Peter Staal

Hij werkt als online consultant voor grote profit en non-profit organisaties, branche- en beroepsverenigingen en ledenorganisaties die een online community of een social intranet hebben of willen. Hij is medeoprichter en eigenaar van Bind. Zij helpen organisaties om in kaart te brengen hoe online communities of netwerken kunnen helpen bij de bedrijfsvoering. Bind heeft in het verleden organisaties als Leaseplan, T-Mobile, Moneyou, Nationale Nederlanden, De Consumentenbond en Probiblio geholpen met het opzetten van een online community. Bind is gespecialiseerd in online communities, sociale intranetten, netwerkorganisaties en de digital workplace.

Meld u aan!

Wilt u deze interactieve week-break niet missen? Meld u dan aan via deze link. Doe dit voor woensdag 23 april om 11:55. U ontvangt vooraf een mail van ons, waarmee u met één muisklik klaar zit voor het webinar. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem, u ontvangt van ons na afloop ook een mail waarmee u het webinar terug kunt kijken!

Menu