Webinar Minder in uw hoofd, beter resultaat

29 april 2020 10:00

Op woensdag 29 april geven we om 10.00 uur het tweede webinar in ons vierluik over thuiswerken. Reinier Ladan neemt u in zijn webinar ‘Minder in uw hoofd, beter resultaat’ mee door een aantal tips om niet met uw gedachten in uw hoofd te blijven zitten. Zet ze in een systeem voor meer rust en betere reflectie. Want nu (bijna) iedereen thuiswerkt kan dit het verschil betekenen tussen alles op orde hebben en complete chaos.

Reinier Ladan

Als freelance product owner en (interaction/ux) designer helpt Reinier Ladan organisaties bij het opstarten en verbeteren van digitale producten en diensten. De afgelopen jaren heeft hij dat als freelancer onder andere gedaan voor de NOS, NPO, NRC, Schiphol en Funda. Zo heeft Reinier de eerste NOS app ontworpen, diverse websites van de Publieke Omroep samengebracht onder NPO.nl en stond hij aan het roer van de vernieuwde Schiphol app.

Meld u aan!

Wilt u deze interactieve week-break niet missen? Meld u dan aan via deze link. Doe dit voor woensdag 29 april om 10.00. U ontvangt vooraf een mail van ons, waarmee u met één muisklik klaar zit voor het webinar. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem, u ontvangt van ons na afloop ook een mail waarmee u het webinar terug kunt kijken!

Menu