Webinar Thuiswerken en vitaal blijven? Het kan!

13 mei 2020 12:00

Op woensdag 13 mei geven we om 12:00 uur het vierde en laatste webinar in ons vierluik over thuiswerken. Rob Hoogeveen en Lisa Koning van BuroVitaal vertellen u in de webinar ‘Thuiswerken en vitaal blijven? Het kan!’ hoe u op een verantwoorde en vooral vitale manier thuis kunt werken. In een Jinek-achtige setup nemen Rob en Lisa u mee in de ergonomische aandachtspunten voor thuiswerken. Met praktische tips en aanwijzingen wordt dit onderwerp besproken.

BuroVitaal

Fitte en gezonde medewerkers voelen zich prettiger, zijn productiever, verzuimen minder en zijn duurzamer inzetbaar. Voordelen aan twee kanten dus. BuroVitaal biedt met YouPlus een eigen vitaliteitsprogramma. Hiermee traint het online de vitaliteit van alle medewerkers. BuroVitaal helpt iedereen aan een betere fysieke & mentale gezondheid. Rob Hoogeveen is ergo-specialist en fysiotherapeut en Lisa Koning is leefstijl,- en bewegingscoach.

Meld u aan!

Wilt u deze interactieve week-break niet missen? Meld u dan aan via deze link. Doe dit voor woensdag 13 mei om 12.00. U ontvangt vooraf een mail van ons, waarmee u met één muisklik klaar zit voor het webinar. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem, u ontvangt van ons na afloop ook een mail waarmee u het webinar terug kunt kijken!

Menu