Webinar De psychologie van het thuiswerken

06 mei 2020 12:00

Op woensdag 6 mei geven we om 12:00 uur het derde webinar in ons vierluik over thuiswerken. Gerard Tertoolen gaat in zijn webinar ‘De psychologie van het thuiswerken’ in op wat ons beweegt om wel thuis te werken, maar ook wat ons tegen houdt. Voor een werknemer gaat dit onder andere over: gemak, flexibiliteit, social proof, gewoontegedrag en zelfdiscipline. Vanuit de werkgever gaat dit over organisatie van het werk, vertrouwen en controle. Tijdens zijn webinar zal concrete voorbeelden, kansen en uitdagingen laten zien om thuiswerken te stimuleren. Ook als de coronacrisis straks voorbij is.

Gerard Tertoolen

Gerard Tertoolen richtte in 2013 ‘De Verkeerspsycholoog GTi’ op. Tevens is hij als senior verkeerspsycholoog werkzaam voor het adviesbureau XTNT in Utrecht. Als psycholoog ligt Gerards passie bij de complexe werking van de hersenen. Hij neemt mensen mee op een reis door ons brein, op zoek naar aanknopingspunten voor effectieve gedragsverandering. Vanuit zijn motto ‘mobiliteit is voer voor psychologen’, past hij kennis uit de psychologie toe en vertaalt deze naar de praktijk van alledag, wat uitmondt in bruikbare adviezen voor overheden en bedrijven.

Meld u aan!

Wilt u deze interactieve week-break niet missen? Meld u dan aan via deze link. Doe dit voor woensdag 6 mei om 12.00. U ontvangt vooraf een mail van ons, waarmee u met één muisklik klaar zit voor het webinar. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem, u ontvangt van ons na afloop ook een mail waarmee u het webinar terug kunt kijken!

Menu