Pendle.nl, de woon-werk kostencalculator

Hoeveel geld zijn uw medewerkers écht kwijt aan hun woon-werk verkeer? Met Pendle.nl berekenen zij het in 4 stappen. Deze tool is ontwikkeld met Universiteit Twente en is nu in een vernieuwde vorm gelanceerd. Pendle.nl is uniek in Nederland.

Met deze kostencalculator kunnen werknemers inzicht krijgen in hun totale jaarlijkse kosten van het woon-werkverkeer. Hierin zijn alle componenten, zoals de eventueel ontvangen reisvergoedingen, verwerkt. Uw medewerkers kunnen kiezen uit de Quick scan of de Uitgebreide scan.

Ook iets voor u?

  Persoongegevens  Over de organisatie  Bij de Quick scan hebben uw medewerkers met enkele gegevens direct een globale raming van de jaarlijkse autokosten. Die kosten worden vergeleken met de kosten van een ander vervoermiddel. Dat is een vervoermiddel dat, op grond van de ingevulde gegevens, waarschijnlijk een alternatief voor hen zou kunnen zijn. De Quick Scan werkt daarbij met gemiddelden.

  Willen zij een zeer nauwkeurig overzicht hebben of andere alternatieven vergelijken, dan kunnen zij de Uitgebreide scan invullen.  Dit duurt ongeveer 15 minuten. Het is handig, voordat zij beginnen, al wat informatie bij de hand te hebben, zoals verzekeringspremie, eventuele lening voor de auto, bijtellingsbedrag, reiskostenvergoeding en kentekenbewijs.

  Vervolgens kunnen zij de berekende kosten vergelijken met diverse alternatieven, zoals het openbaar vervoer, (e-) fiets, bromfiets, motor, carpool, deelauto en elektrische auto.

  Uiteraard is kostenverlaging één van de eerste redenen om van vervoerswijze te veranderen. Andere belangrijke redenen die een rol spelen zijn beschikbaarheid, kwaliteit, reistijd, veiligheid en gemak.

  Het is lastig om precies te berekenen wat de auto in het woon-werkverkeer kost. Vaak denkt men alleen aan de brandstofkosten, terwijl dit maar een onderdeel is. De kostencalculator van Pendle.nl geeft wél volledig inzicht. Het is daarmee een aantrekkelijke tool die uw werknemers (financieel) inzicht biedt.

  Willen u of uw medewerkers meer weten over deze tool? Ga dan naar Pendle.nl.

  Gerelateerd aanbod

  Menu