Subsidie Voucherregeling Thuiswerkplan Overijssel

De provincie Overijssel helpt werkgevers om een plan op te stellen om het thuiswerken structureel te maken. Heeft u een thuiswerkplan? Wist u dat wij u hiermee op weg kunnen helpen?

Werkgevers helpen we met een gedegen thuiswerkplan en met cofinanciering van duurzame mobiliteitsoplossingen. Want juist in deze tijd willen we werkgevers helpen om het thuiswerken te stimuleren. In totaal is € 250.000 beschikbaar. De subsidie is aan te vragen tot 1 juli 2021.

Vraag subsidie thuiswerkplan aan

  Persoongegevens  Over de organisatie
  Krijg financiële steun met deze voucher

  Deze voucher bestaat uit financiële ondersteuning bij het opstellen van een thuiswerkplan. In dit plan moet u als werkgevers aangeven hoe uw medewerkers ook na corona duurzaam inzetbaar zijn. En hoe u samen met uw medewerkers zorgen voor een goede spreiding van mobiliteit.
  Mogelijkheden om in te investeren
  • E-bikes voor uw medewerkers die toch naar kantoor moeten.
  • Deelmobiliteit in Overijssel
  • Laadinfra voor e-bikes
  • E-hubs op bedrijventerrein
  • Voorzieningen videoconferencing
  • Fietsbeloningsystemen
  • Etc.

  Onze mobiliteitsmakelaars vertellen u graag alle mogelijkheden. Heeft u zelf een idee? Deel het met ons en wij denken graag mee.

  Subsidie laten opstellen

  De provinciale Voucherregeling Thuiswerkplan geldt voor werkgevers met minimaal vijftig werknemers die werken in een vestiging in Overijssel. Met de subsidie kan een extern adviseur betaald worden die een thuiswerkplan opstelt voor na de coronacrisis. Zo wil de provincie ook straks zorgen voor minder verkeersdrukte.

  Bedrijven die hun medewerkers ook na de coronacrisis willen laten thuiswerken, kunnen hiervoor een subsidie krijgen van de provincie Overijssel. Aanvragen kan tot 1 juli, maar op=op.

  Vergoeding gebaseerd op aantal medewerkers

  Wanneer u meer dan 50 medewerkers heeft, kunt u de voucher online aanvragen. Het is een open voucherregeling, waarbij een werkgever met het subsidiebudget (of meer en dan voor eigen kosten) een externe adviseur inschakelt. De werkgever zelf bepaalt welke adviseur wordt ingeschakeld.

  De vouchervergoeding is afhankelijk van het aantal medewerkers:

  1. 50-100 medewerkers € 3.000
  2. 101-250 medewerkers   € 3.500
  3. < 250 medewerkers  € 4.000

  Bedragen excl. BTW, werkgevers betalen externe deskundigen inclusief BTW en kunnen de BTW later met de belastingdienst verrekenen.

  Gerelateerde projecten

  Menu