Stappenplan Duurzaam Mobiliteitsprotocol

Werkgeversgids voor duurzame, gezonde en flexibele mobiliteit

De wereld is blijvend veranderd en daar hoort ook een nieuwe manier van werken en reizen bij. Hoe richt u uw mobiliteitsbeleid zo duurzaam, flexibel en gezond mogelijk in?

In dit ‘Duurzaam Mobiliteitsprotocol’ vindt u diverse handvatten, nuttige informatie en praktische tips. Zodat u er zelf mee aan de slag kunt. Ook na deze coronaperiode. Plus, u kunt meedoen met onze acties en maatregelen! Lees er alles over in dit protocol.

Duurzaam Mobiliteitsprotocol Twente

Het Nieuwe Werken 2.0

Het kabinet roept werkend Nederland op om vanwege de coronacrisis op om zoveel mogelijk thuis te werken en duurzaam te reizen. Dit is dan ook hét moment om werken en reizen anders te organiseren. Om samen de voordelen vast te houden en te werken aan een schoon, gezond en bereikbaar Overijssel. #samenverder dus!

Waarom is dit zo belangrijk?

De overheid en diverse experts verwachten dat komende maanden de drukte op de weg enorm zal toenemen. Dit betekent meer files, luchtvervuiling en filestress dan vóór corona. Het Nieuwe Werken 2.0 is thuiswerken, reizen op flexibele tijden en vaker wandelen en fietsen naar kantoor. Als we dit samen doen kunnen de files wegblijven, houden we meer tijd over, zijn we gezonder, besparen we (kantoor)kosten en blijft de lucht schoon.

Gerelateerde projecten

Menu