Proefrijden E-bikes

Proefrijden is een leuke, gezonde én laagdrempelige manier om kennis te maken met de elektrische fiets als vervoersmiddel.

Fietswinkels worden op dit moment geworven. Inschrijven is daarom nog niet mogelijk.

Wat houdt het in?

Bij de actie Proefrijden kunnen forenzen een week gratis een e-bike proberen bij een aangesloten fietshandelaar. De actie is bedoeld voor forenzen die wonen en/of werken in de regio Twente. Als werkgever kunt u zich aanmelden onder het kopje ‘Meedoen?’ via de rode knop ‘ik wil een fiets’.

Via deze knop verwijzen wij u naar onze digitale collega’s Tim en Sofie. Omdat deze actie speciaal voor forenzen is, helpen zij u verder.

Tip: de aangesloten fietswinkels bieden vaak een aantrekkelijke aanschafkorting. Vergeet hier niet naar te vragen nadat je hebt meegedaan aan de actie!

Meedoen?

Bent u geïnteresseerd? Kijk hieronder welke fietsenwinkels in uw omgeving meedoen en geef aan wanneer u de e-bike wilt proberen.

  • Fietswinkels worden op dit moment geworven. Inschrijven is daarom nog niet mogelijk. Als u uw e-mailadres achterlaat, ontvangt u als eerste bericht wanneer actie weer live is.

Gerelateerde projecten

Menu