Proefrijden Speed Pedelec in Twente

Proefrijden Speed Pedelec

Partners proberen kosteloos een speed pedelec in regio Twente

Zeker in coronatijd is het goed om, áls u moet reizen, gezond en duurzaam naar het werk te reizen. Een aantal van onze partners kiezen ervoor om een week lang kosteloos een pijlsnelle speed pedelec uit te proberen.

Het is een leuke én laagdrempelige manier voor onze partners om kennis te maken met dit vervoermiddel. Wist u dat u met een speed pedelec een afstand van 15 tot 40 kilometer goed kunt afleggen, én dat dit vaak sneller is dan de auto? Juist in onze prachtige groene regio liggen kansen om te fietsen op langere afstand. Bijvoorbeeld de prachtige F35.

Wat houdt het in?

Bij de actie Proefrijden Speed Pedelec kunnen uw medewerkers een week gratis een speed pedelec proberen. De actie is bedoeld voor forenzen die wonen en/of werken in de regio Twente.

U kunt uw medewerkers niet dwingen om duurzame en gezonde keuzes te maken. Maar u kunt ze wel bewust maken van andere vormen van vervoer. Met deze kosteloze actie is dit uw kans om uw medewerkers bewust te maken van aantrekkelijke vervoerskeuzes, zoals deze speed pedelec. Snel, duurzaam en gezond!

Onze partners

Deze partners doen al mee met de actie.

Carel Lurvink

Speed pedelec een succes bij de politie

De politie koos ook voor de speed pedelec! Medewerkers van de Politie Eenheid Oost-Nederland hebben een week lang gratis een speed pedelec geprobeerd. De politie wil komend jaar meer speed pedelecs gaan inzetten, want die kunnen veel sneller dan e-bikes. Met snelheden van 45 kilometer per uur kunnen agenten zich erg snel verplaatsen. Uw medewerkers dus ook.

De speed pedelec is een nieuw type voertuig met nieuwe mogelijkheden. Inclusief de voordelen van een fiets. U kunt op locaties komen die lastiger bereikbaar zijn dan met het OV of met de auto. Bovendien kunt u met de speed pedelec sneller rijden dan met de (e-)fiets.

Lees hier meer over deze pilot.

Gerelateerde projecten

Menu