Proefrijden Speed Pedelec in Twente

Proefrijden Speed Pedelec

Probeer kosteloos een speed pedelec in regio Twente

Zeker in coronatijd is het goed om, áls u moet reizen, gezond en duurzaam naar het werk te reizen. Probeer daarom een week lang kosteloos een pijlsnelle speed pedelec uit. Haal snelheden tot wel 45km/u. Uiteraard krijgt u er een helm bij. U haalt de speed pedelec op bij één van de deelnemende fietshandelaren bij u in de buurt.

Het is een leuke én laagdrempelige manier om kennis te maken met dit vervoermiddel. Wist u dat u met een speed pedelec een afstand van 15 tot 40 kilometer goed kunt afleggen, én dat dit vaak sneller is dan de auto?

Juist in onze prachtige groene regio liggen kansen om te fietsen op langere afstand. Bijvoorbeeld de prachtige F35.

Deze actie is voor alle werkgevers in Twente. Het mooie? Deze actie is kosteloos.

Wat houdt het in?

Bij de actie Proefrijden Speed Pedelec kunnen uw medewerkers een week gratis een speed pedelec proberen bij een aangesloten fietshandelaar. De actie is bedoeld voor forenzen die wonen en/of werken in de regio Twente.  Meedoen?

Meld u aan via een klik op uw bedrijfslogo. Staat uw logo hier niet tussen? Als werkgever kunt u zich dan aanmelden via onze mobiliteitsmakelaar via de rode knop ‘ik wil een speed pedelec’. 

U kunt uw medewerkers niet dwingen om duurzame en gezonde keuzes te maken. Maar u kunt ze wel bewustmaken van andere vormen van vervoer. Met deze kosteloze actie is dit uw kans om uw medewerkers bewust te maken van aantrekkelijke vervoerskeuzes, zoals deze speed pedelec. Snel, duurzaam en gezond!

Communicatie naar uw medewerkers
Willen uw medewerkers zich aanmelden? Of wilt u deze actie communiceren via intranet, uw nieuwsbrief of andere communicatiekanalen? Als werkgever kunt zich aanmelden via deze pagina. Maar het komt soms voor dat medewerkers zelfstandig een aanvraag willen indienen.
Dan verwijzen wij uw medewerkers graag naar onze digitale collega’s Tim & Sofie.  Via deze link kunnen medewerkers zich opgeven.

Onze partners

Onze partners doen al mee met de actie. Werkt u bij één van deze organisaties? Klik op het desbetreffende logo en vraag een speed pedelec aan.

Carel Lurvink

Meedoen?

Bent u geïnteresseerd? En staat het logo van uw organisatie hier niet boven? Klik dan op de knop en stuur ons een mailtje. Meld u anders aan via een klik op uw bedrijfslogo.

Kijk hieronder welke fietsenwinkels in uw omgeving meedoen en geef aan wanneer uw organisatie de speed pedelec wilt proberen.

  • Profile Broeksema – Enschede
  • Fietsenwinkel Ten Tusscher – Almelo

Speed pedelec een succes bij de politie

De politie ging u voor! Medewerkers van de Politie Eenheid Oost-Nederland hebben een week lang gratis een speed pedelec geprobeerd. De politie wil komend jaar meer speed pedelecs gaan inzetten, want die kunnen veel sneller dan e-bikes. Met snelheden van 45 kilometer per uur kunnen agenten zich erg snel verplaatsen. Uw medewerkers dus ook.

De speed pedelec is een nieuw type voertuig met nieuwe mogelijkheden. Inclusief de voordelen van een fiets. U kunt op locaties komen die lastiger bereikbaar zijn dan met het OV of met de auto. Bovendien kunt u met de speed pedelec sneller rijden dan met de (e-)fiets.

Lees hier meer over deze pilot.

Gerelateerde projecten

Menu