Hybride Challenge Week Dag 4 – Duurzame Mobiliteit

Hybride werken gaat onder andere over het verdelen van werktijd tussen verschillende locaties. Door niet iedere dag de deur uit te gaan voor het werk, zorgen we ervoor dat werken duurzamer wordt. Niet alleen wordt zo het fileprobleem grotendeels opgelost, maar houden we ook de lucht schoner door minder CO2 uit te stoten. Hoe zorgt u voor een duurzamere manier van werken binnen uw organisatie?

Deze dag bespreken we met enkele experts hoe we met zijn allen het evenwicht kunnen vinden tussen bereikbaarheid, economie, klimaat en leefmilieu. Sprekers zijn:

  • Nathan de Groot – dagvoorzitter & trainer, auteur van Speld
  • Hugo Houppermans – directeur Coalitie Anders Reizen
  • Gwenda Zuurbier – Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat

Waar liggen binnen uw bedrijf de wensen en uitdagingen rondom duurzamer reizen? Wanneer is het noodzakelijk om te reizen en hoe kunnen we dit zo duurzaam mogelijk maken? Wat zijn de mogelijkheden buiten het overstappen naar een elektrische auto?

Vandaag komen deze topics en meer aan bod in een gesprek tussen directeur Anders Reizen, Hugo Houppermans en Gwenda Zuurbier van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. over al deze aspecten.

Vragen? Stel ze in de chat!

Gerelateerde projecten

Menu