Deelfietsen in Twente

Deelfiets Nederland is een platform die deelfietsen (e-bikes) aanbiedt. Voor een vaste prijs per maand kunt u als werkgever gebruik maken van deze elektrische fietsen. De elektrische fietsen van Deelfiets Nederland kunt u in verschillende Overijsselse steden.

Maken uw medewerkers vaak korte zakelijke ritten met de auto? Dan is een deelfiets wellicht interessant voor uw organisatie. Zo staan uw medewerkers niet in de file en werken ze ondertussen aan hun gezondheid.

Ook iets voor u?

  Persoongegevens  Over de organisatie  Hoe werkt het?

  Deelnemers reserveren een fiets met een smartphone-app en openen daarmee ook het slot. Voor een vast bedrag per maand kunt u bij uw organisatie deelfietsen plaatsen, inclusief onderhoud en verzekering (maandelijks opzegbaar). Deze elektrische deelfiets werkt met een slim slot.

  De fiets kan zowel voor werk als privé worden gebruikt. Bij calamiteiten staat de servicedienst paraat met een snelle reparatie of een leenfiets. Een deelfiets kan extra flexibiliteit in de transportkeuze bieden en zo bijdragen aan het bereikbaar houden van het gebied. Om het gebruikt van e-hubs in de stad te stimuleren, waar deelfietsen kunnen worden opgehaald en weggebracht, is gebruik gemaakt van de subsidieregeling van de provincie Overijssel.

  Gerelateerde projecten

  Menu